Kontakt

Klerx Bouwprojecten, uw VELUX-specialist voor Kaatsheuvel en omstreken

Klerx Bouwprojecten is gestart in 2004 en verzorgt alle voorkomende bouw-, verbouw-, timmer- en renovatiewerkzaamheden. Onze klanten bestaan voornamelijk uit particulieren, maar ook bedrijven en woningbouwverenigingen maken van onze diensten gebruik. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het installeren van VELUX producten. Naast deze jarenlange praktijkervaring volgen wij regelmatig trainingen bij VELUX om onze kennis op peil te houden. Dit heeft er in geresulteerd dat we de prachtige VELUX producten tegenwoordig als Erkend Montagepartner mogen installeren.

Klerx bouwprojecten, uw VELUX-specialist voor de regio Kaatsheuvel

Daglicht en ventilatie zijn goed voor uw gezondheid en vergroten het woongenot. In veel gevallen kan dit gerealiseerd worden door middel van een VELUX dakvenster. Klerx Bouwprojecten realiseert dit voor u. Ook voor de montage van andere VELUX producten is Klerx de aangewezen specialist.
Wij staan voor:

  • Passend advies
  • Vakkundige montage
  • Scherpe tarieven
  • Uitstekende service

Kijk gerust eens rond op onze website en mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen aanvragen kunt u direct bellen met Niels Klerx op 06 – 148 950 15 of stuur een e-mail naar: info@klerx-bouwprojecten.nl

Onze specialisaties

VELUX dakramen

VELUX dakramen zijn er in verschillende varianten. Zo kennen we het welbekende tuimelvensters, het uitzettuimelvensters, dakramen met Politiekeurmerk Veilig Wonen® en een aantal overige varianten. Klerx Bouwprojecten legt u de verschillen graag uit.

VELUX lichtkoepels

Een VELUX lichtkoepel wordt toegepast op platte daken, om meer lichtinval te creeëren in uw keuken of studeerruimte. De lichtkoepel kan zowel toegepast worden bij nieuwbouw als bij renovatie. Klerx Bouwprojecten praat u graag bij over de opties.

VELUX lichtstraten

Een lichtstraat is niets meer dan een rij dakramen die naast elkaar zijn geplaatst, vrijwel altijd in een plat dak. Het wordt dan ook vaak toegepast in een aan- of uitbouw. Klerx Bouwprojecten komt de mogelijkheden graag ter plekke toelichten.

VELUX dakkapellen

Het algemene voordeel van een dakkapel is de extra ruimte die u creëert. De kamer wordt hiermee aanzienlijk groter. Een traditionele dakkpel ontneemt u echter ook van het nodige dalicht. Dit geldt niet voor een VELUX dakkapel. Benieuwd hoe dit kan?

Bij Velux-specialist Klerx Bouwprojecten kunt u rekenen op professioneel advies, heldere offertes, vakkundige montage en uitstekende service.

Meer informatie

Contactgegevens

Heb je een vraag of wil je informeren naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Klerx Bouwprojecten via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Amsteldiep 3
    5172 AR Kaatsheuvel
  • Telefoon: +31 (0)6 14895015
  • E-Mail:

Laat een bericht achter