Kontakt

De VELUX-specialist bij uitstek voor Kaatsheuvel en omgeving

Klerx Bouwprojecten is sinds 2004 actief op het gebied van bouw, verbouw en renovatie, voornamelijk in de particuliere sector. De laatste jaren hebben wij ons meer en meer toegelegd op het plaatsen en onderhouden van VELUX producten. Hierbij kunt u denken aan dakramen, lichtkoepels, lichtstraten, dakkapellen en accesoires. Sinds 2013 zijn wij officieel erkend montagepartner van VELUX. Dit betekent voor u als klant dat u verzekerd bent van deskundig advies en een correcte montage van alle voorkomende VELUX producten door getraind personeel. Wij kunnen met recht zeggen dat we verstand van zaken hebben als het om VELUX producten gaat.

Velux lichtkoepel
Wij houden het voor onze klanten graag zo eenvoudig mogelijk. Ongeacht de grootte van de klus heeft u slechts één aanspreekpunt als u met ons in zee gaat. We ontzorgen u door het verzorgen van de bouwtekeningen en constructieberekeningen en het regelen van de eventueel benodigde vergunningen. Wij staan garant voor vakwerk en als het werk voltooid is laten we de werkplek netjes achter, zodat u niet met de rotzooi blijft zitten of nog voor een onvoorziene kostenpost komt te staan. Het leveren van vakwerk begint al voordat we daadwerkelijk uw dakraam vervangen of die moderne lichtkoepel plaatsen. In het adviesstadium denkt Klerx Bouwprojecten al met u mee. Door goed naar uw wensen te luisteren en u duidelijk de verschillende mogelijkheden uit te leggen, komen we tot een prachtig eindresultaat. Ook is het mogelijk om met ons in bouwteam verband samen te werken.


Wij zijn gespecialiseerd in VELUX artikelen, maar dat wil niet zeggen dat wij u niet van dienst kunnen zijn voor andere bouwgerelateerde klussen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u beslist ook helpen bij uw verbouwing, aanbouw of renovatie. Kijk gerust eens rond op onze website en mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen aanvragen kunt u direct bellen met Niels Klerx op 06 – 148 950 15 of stuur een e-mail naar: info@klerx-bouwprojecten.nl